1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474658 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2052317

Sv: Silly season - 2020
AddMan: Låter det som att Hellkvist vill återvända...nä.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Costanza: Fan dom försöker knappt mörka att dom snackat ihop sig om att Björn ska göra sig omöjlig som MoDo-tränare!!! Ännu mer växer min känsla av att han fan ska fullfölja kontraktet, Leksand och Oskarshamn kan dra åt helvette.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Costanza: Lite rolig är han Tjomme. "Modo sa nej. Så nu är bollen hos Modo"
Nja? Modo har uppenbarligen tydligt sagt nej. Då är väl bollen hos Leksand om man vill lägga ett bud för att köpa ut honom?

Det är en hel del tjuv å rackarspel i detta.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Costanza:

Finns ingen som helst heder kvar i svensk ishockey. Jag blev förbannad först men nu sitter jag och skrattar. ”När situationen blev som den blev för Modo och allt stängdes ned pratade jag med Björn i ett annat ärende, vi känner varandra sedan tidigare, och kollade vad han tänkte om sin framtid utifrån de förutsättningar som började gälla nu med coronakrisen.”

Tragikomiskt. Vidrig förening. Jag hoppas nästan MoDo tvingar kvar Hellkvist enbart för att hans pajasbeteende inte ska lyckas. Går ut i media och gör sig omöjlig så att han kan lämna för laget som blev räddade av den inställda säsongen. Jösses. Man tror man har sett allt..
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Costanza: Ärligt så tycker jag mest att Tjomme förtjänar en riktigt jävla fet baseboll sving på käften !

Om han verkligen inte vill träna MoDo nästa säsong så bör han uttryckligen säga det till Glader & Widebro på ett sätt som gör att det inte finns någon annan väg ut än att släppa honom. Självklart ska vi då ha massa pengar annars får han snällt stanna kvar och göra sitt jobb. Väljer han att skita i allt och inte bry sig om sitt jobb så dödar han nog sin egen karriär.

Men som du säger, vägrar han så släpp skiten men cashen ska fan flöda in på kontot isåfall.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Känns ju bra att våran huvudtränare tvingas träna laget 1 år till. Sen när det går åt helvete då släpper man det och går till Leksand. Hur mycket investerar man i en klubb som man vill och vet att man ska lämna? Sälj ut han direkt och satsa på något obeprövat nytt. Någon från orten som vill vara här.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Costanza:
Jodå, inte så snyggt av TJ men ja så funkar det, inte så snyggt att Hellkvist heller men han skall träna oss punkt.
Låst ämne