1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479937 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2052332

Sv: Silly season - 2020
Costanza:

Finns ingen som helst heder kvar i svensk ishockey. Jag blev förbannad först men nu sitter jag och skrattar. ”När situationen blev som den blev för Modo och allt stängdes ned pratade jag med Björn i ett annat ärende, vi känner varandra sedan tidigare, och kollade vad han tänkte om sin framtid utifrån de förutsättningar som började gälla nu med coronakrisen.”

Tragikomiskt. Vidrig förening. Jag hoppas nästan MoDo tvingar kvar Hellkvist enbart för att hans pajasbeteende inte ska lyckas. Går ut i media och gör sig omöjlig så att han kan lämna för laget som blev räddade av den inställda säsongen. Jösses. Man tror man har sett allt..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Dexter :

Jag hoppas man håller Björn så länge att Leksand hittar nytt, sedan skickar man han långt åt helvete.

TJ måste vara den vidrigaste som finns, varför börja prata kontrakt utan att meddela Modo. Man verkligen ser ur detta är ett planerat utspel som synkas mellan Björn och TJ för att hålla modo gisslan. Vi ska begära fallskärmspengarna om det ens ska vara aktuellt att diskutera.

Men bästa är att ge tillbaka med samma mynt, håll honom till LIF måste hitta ny tränare. Sedan kicka honom, han kan gå hemma med lön men så fort han hittar nytt så tappar ju modo löneposten. Man skulle fått med sponsorerna på denna kostnad.
Låst ämne