1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481403 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2052604

Sv: Silly season - 2020
kulltorp:

Ja han sjunker rejält i mina ögon. Det är kanske det som är det värsta, man har verkligen litat på hans snack och sett en tränare som står upp för klubben och principerna. Har känt att detta var en av de ärligaste tränare jag hade sett och var stolt över att han tränade Modo. Hade aldrig kunnat gissa att han var en sådan orm som dessutom medvetet skadar klubben så rejält. Att han i samarbete med TJ har en tydlig strategi för att bråka sig bort är vara vidrigt. Jag hoppas att detta kostar Leksand rejält och att det blir ett stort misslyckade för dom och Björn. Annars hoppas vi att foppa kliver in och säger, lugn Widebro och Glader jag sponsrar lönen i 3år så kan vi sedan fundera vilka uppgifter vi kan ge Björn för till Leksand ska han inte iaf.

Säger inget om spelarna som lämnar annat än att det är tråkigt för oss, men de har i sina kontrakt att de är fria att gå till SHL och det finns ett regelverk som reglerar den ekonomiska kompensationen så det är inga konstigheter, det är business och som klubb i allsvenskan är det bara att gilla läget. Ser inga av dessa som svikare egentligen eftersom risken att tappa spelare under kontrakt alltid finns i allsvenskan.

Nej man får nog gå tillbaka till inställningen att alla man möter är idioter, så slipper man bli besviken i slutändan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Märklig inställning hos Björn. Skriver kontrakt i januari och tre månader senare vill han gå. Tycker att det borde finnas regelverk som hindrar att man lämnar samma år som man skrivit kontrakt. Undrar hur han hade reagerat om han signat spelare som velat lämna efter några månader.

Inget har ju i grunden ändrats. Fanns ju inte någon garanti att vi gått upp även om alla matcher spelats. Resultatet med plundringen av spelare vid missat SHL - spel hade blivit i stort sett samma (med undantag för någon enstaka spelar som vi kunnat "köpa" kvar genom de miljonintäkter vi fått från matcherna. Med tanke på hur många vi förlorat trots SHL klubbarnas köpstopp så verkar ju flera redan varit i kontakt med SHL lagen under säsongen, så några spelare hade vi ju förlorat även om vi gått upp.

Tycker att Björn får skylla sig själv som inte har någon SHL klausul. Bättre att nå en kompromiss som innebär att han stannar ett år till och får gå sedan. Varje år sparkas ju SHL tränare så det lär ju finnas jobb även nästa år i SHL åt honom.

Är ju dessutom en taskig sits som vi sätts med svårigheter för även SHL lag att fixa nya tränare och när t ex Karlin, som varit ett alternativ, signat upp sig för bara några veckor sedan. Blir ju enormt svårt att locka till sig spelare när de inte vet vem som blir deras tränare.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: ..den inställningen har jag alltid till mina kollegor på jobbet. Det underlättar arbetsdagen markant.
;-)
Låst ämne