1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2052620

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Jag blir så less på svensk hockey. Drog ett mejl till de höga herrarna.

Till Peter Larsson, Michael Marcha och
Johan Hemlin

"Hej!

1. www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/XgAAxm/wennerholm-tva-gigantiska-vinnare--succelagen-plundras
2. www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/8m8X0Q/leksand-vill-ha-modos-succecoach


Ni har säkert läst artiklarna och allt annat som skrivs om dokusåpan svensk hockey… . Är ni nöjda med era insatser för svensk ishockey?

Själv är jag uppväxt med ishockey sen barnsben. Har tillbringat många år som ideell ledare inom barn och ungdomshockeyn. Samspelat mellan SHL, allsvenskan och övrig svensk ishockey gräver svensk ishockeys grav. Ni har jobbat mot det ett bra tag nu och nu har det kulminerat. I samband med den världsomspännande corona-krisen har ni visat prov på sämsta tänkbara ledning. Att bara dra ett streck över säsongen 19/20 är ett hån mot allt vad sund idrott står för. Det fanns många andra lösningar som kunde gjorts men ni valde att slå vakt om SHL-lagens pengar och faktiskt respektlöst håna alla andra, föreningar och supportrar. Nu ser vi hur MoDo blir totalt söndervärvade mest av de två sämsta SHL-lagen. Johan Hemlin, du sade något om värvningstop? AIK som skulle kvala ned mot ettan kan plötsligt värva från Björklöven osv… Ni har i alla fall fått mej att för första gången sedan jag var sex år att tappa intresset för ishockey.

Jag hoppas innerligt att ni alla tre blir ersatta av andra som kan utveckla svensk ishockey till något annat än en tom nöjesindustri som mäter framgång i hur många svenskar som spelar i NHL.

Under tiden kommer jag att ägna mej åt annat än ishockey och har sagt upp mitt c-more abonnemang.

Med vänlig hälsning"
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Thors 22: bra skrivet
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Thors 22: Lysande inlägg!! Återkom gärna med ev. respons
Låst ämne