1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480426 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2052738

Sv: Silly season - 2020
AddMan: Ja du har en sund inställning generellt tkr jag . Dock är det väl rätt tydligt att karln vill till Lif. Om du vore så att han blivit felciterad mm hade det varit relativt enkelt att korrigera detta.
Huruvida det är ett alternativ eller ej att släppa honom får man tycka vad man vill om.
Blir detta en långdragen historia åt endera håll kommer ingen tjäna på det, varken Modo,Lif eller Hellkvist.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Domsjö: Att Hellqvist skrev ett 3-årskontrakt utan nån outklausul för SHL borde ändå betyda att han på allvar verkligen ville försöka gå hela vägen med Modo sas, dvs fortsätta det ni påbörjat även om det inte blivit nån uppflyttning till nästa säsong.
Tror att allt strul med er extrema spelarflykt som förmodligen aldrig hade skett under normala omständigheter och besvikelsen/tomheten efter att inte ens få chansen att spela om det, har varit väldigt avgörande.
Jag menar, varför skulle en tränare på den här nivå och med ett nyligen påskrivet långtidskontrakt utsätta sig för allt spott och spe han måste ha räknat med, om han inte varit väldigt säker på att det inte skulle funka med en fortsättning i Modo?
Jävligt trist för er med allting som framförallt Coronan har ställt till med, men behöver det vara en så enormt stor katastrof att tappa Hellqvist i det här läget, som många verkar befara?
Ni har ju trots allt nästan ett halvår på er att isf hitta nåt nytt och får ni dessutom ekonomisk kompensation i nån form av hans nya arbetsgivare så är det iaf en tröst i det hela.
Låst ämne