1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481965 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2052746

Sv: Silly season - 2020
Domsjö: Att Hellqvist skrev ett 3-årskontrakt utan nån outklausul för SHL borde ändå betyda att han på allvar verkligen ville försöka gå hela vägen med Modo sas, dvs fortsätta det ni påbörjat även om det inte blivit nån uppflyttning till nästa säsong.
Tror att allt strul med er extrema spelarflykt som förmodligen aldrig hade skett under normala omständigheter och besvikelsen/tomheten efter att inte ens få chansen att spela om det, har varit väldigt avgörande.
Jag menar, varför skulle en tränare på den här nivå och med ett nyligen påskrivet långtidskontrakt utsätta sig för allt spott och spe han måste ha räknat med, om han inte varit väldigt säker på att det inte skulle funka med en fortsättning i Modo?
Jävligt trist för er med allting som framförallt Coronan har ställt till med, men behöver det vara en så enormt stor katastrof att tappa Hellqvist i det här läget, som många verkar befara?
Ni har ju trots allt nästan ett halvår på er att isf hitta nåt nytt och får ni dessutom ekonomisk kompensation i nån form av hans nya arbetsgivare så är det iaf en tröst i det hela.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Huge:
Fast om han varit så säker på att det inte skulle funka så finns det bra många bättre sätt att lösa det, kunde gått till styrelsen och berättat att han inte känner att det skulle funka och förklara för dom och försökt hitta lösning privat, inte hänga ut Modo i media som han gjort nu.

Och sen är vi tillbaka till om han kände att det inte skulle funka, varför total vägra när Skellefteå kontakta han för att sen välja Leksand.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Huge:
Nej det behöver inte vara en jättekatastrof, ledningen utanför isen känns bra och kompetent. Däremot är det rätt svårt att hitta en tränare med rätt känsla för hantverket, och själv känner jag äntligen har vi fått en.

Hade vi inte gått upp tror jag ändå att vi tappat lika många som nu. Möjligen är jag färgad av min klubbtillhörighet men jag tror inte grunden ligger i att han inte tror att det är möjligt. Däremot är han hellre i Leksand, vilka skäl det nu än må finnas till det.

Jag tror faktiskt också att Björn är fine med att vi inte släpper honom.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Huge: Inte optimalt såklart men det behöver jag knappast påpeka. Tkr Wikegård sammanfattade det bra samt avslutade det bra också med "Hellkvist är en bra ledare men han är inte den enda".
Låst ämne