1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481360 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2053214

Sv: Silly season - 2020
Cannata klar nu för iko enligt mrmadhawk. Plundringen fortsätter. Spännande att se hur det går för iko, är det allsvenska spelare som ska rädda dom från att åka ur. Lite farligt för ett lag att ta för många från allsvenskan samma år.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Ja, det ska nog till en ny pandemi för att IKO ska undvika HA-nedflyttning den kommande säsongen. De var ju egentligen dömda för HA-spel denna säsong, men räddades av coronaspridningen.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: IKO ersätter väl egentligen bara allsvenska spelare med bättre allsvenska spelare. De var ju en bra lagmaskin när de gick upp, men egentligen ett ganska mediokert spelarmaterial, betydligt sämre än ni hade 19/20 skulle jag säga. Frågan är om de även lyckas sätta några etablerade spelare, jag kan tänka mig att de rycker i en sån som Ryno och chansar med några nordamerikanska legoknektar. Om Cannata ska vara uttalad förstakeeper är det en rejäl chansning sett till hans CV, att spela i ett bottenlag i SHL blir ju också en helt annan sak än att spela med en väloljad lagmaskin i Allsvenskan. Personligen är jag glad över att de tog Cannata, finns många målvakter som jag tror hade varit bättre, eller i alla fall säkrare kort. Finns ju inte så många SHL-förstspadejobb heller så det brukar gå att locka en riktigt bra keeper även för sämre lag.
Låst ämne