1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481348 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054177

Sv: Apropå ingenting...
Jan Erik: Men ville inte Du och jag och alla Modoiter veta om han var felciterad i första artikeln(minns ej vilken kvällstidning det var). Nu fick han ju chansen att vara felciterad. För mej som MoDoit vill jag ju veta allt om vad som händer i vår kära klubb. Ska vi vara tysta för att få mer pengar? förstår inte detta alltså. Igår verkade ju många MoDoiter tro att han fortfarande skulle göra avtryck, men han vill ju inte. Varför ska vi hymla om detta?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Jag förstår inte att du ens försöker ge dig in i strid med JFK. Han är Modos svar på Bagdad Bob och han försvarar Modo oavsett odds.
Det fanns inte ett fel på den intervjun och ingen kan klandra Hägglund egentligen. Men JFK kan såklart, eftersom den blev negativ för Modo.
Lite Trump varning på JFK..
Om ngn kritiserar Modo så skyller vi på ngn annan. Även om det är sant.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Att Björn varit felciterad har det ju inte varit något snack om eftersom både Expressen och Aftonbladet gjorde separata intervjuer med honom där det var tydligt att han ville lämna. Det visste vi redan. Jag tycker inte att en tränare med nyskrivet kontrakt ska kunna bråka sig bort några månader senare. Det är väl inte ens några stjärnspelare som bråkar sig bort redan efter några månader med nyskrivet SHL-kontrakt innan nästa säsong ens börjat och aldrig någonsin en stjärntränare. Kan du nämna några? Klart att det bästa vi kan göra i den här situationen se till att han inte får utrymme i lokalmedia eftersom det minskar Modos chanser att få rejält med betalt för honom. Varför är det fel att sikta på att få rejält med pengar som kompensation? Att släppa honom i stort sett gratis efter några intervjuer skulle ju visa att nyskrivna kontrakt inte är vårt någonting.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
puffe: vi tar ett exempel.

Tambellini får ont i axeln i första matchen. Inför den andra matchen skriver Hägglund att Tambo är skadad i axeln. Löven sätter in Hellström mot Tambo för att i andra bytet tacklat Tambo så hans axelskada förvärras och säsongen är över.

Hur ställer du dig till det.
1. Onödigt av Hägglund att skriva om det.
2. Jättebra av Hägglund. Vi supportar förtjänar få veta allt. Att Modo missgynnas generellt och Tambo specifikt är ointressant. Sanningen ska fram till varje pris.

Det är egentligen kontentan med mitt resonemang, även om situationen inte är exakt likadan.

Du har inte gett något som helst sken av att förstå det resonemanget. Snarare ger du intrycket av att du gärna ser att Modo lider ekonomisk och sportslig skada så länge din nyfikenhet och ditt ego blir tillfredsställt.
Kommentera