1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054181

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Att Björn varit felciterad har det ju inte varit något snack om eftersom både Expressen och Aftonbladet gjorde separata intervjuer med honom där det var tydligt att han ville lämna. Det visste vi redan. Jag tycker inte att en tränare med nyskrivet kontrakt ska kunna bråka sig bort några månader senare. Det är väl inte ens några stjärnspelare som bråkar sig bort redan efter några månader med nyskrivet SHL-kontrakt innan nästa säsong ens börjat och aldrig någonsin en stjärntränare. Kan du nämna några? Klart att det bästa vi kan göra i den här situationen se till att han inte får utrymme i lokalmedia eftersom det minskar Modos chanser att få rejält med betalt för honom. Varför är det fel att sikta på att få rejält med pengar som kompensation? Att släppa honom i stort sett gratis efter några intervjuer skulle ju visa att nyskrivna kontrakt inte är vårt någonting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jan Erik: Jag förstår inte. Menar du att vi ska ljuga(ej berätta sanningen) för att få lite pengar ? Han är ju ändå under kontrakt så det lär väl kosta att lösa det?Vem tror du vill gå till MoDo när vi har en tränare som inte vill vara här? Jag anser att denna intervju var bra, för nu lär väl t.o.m de flesta Björn-frälsta inse att det inte funkar. Sponsorer har ju grymtat. MoDo är väl ändå större än en tränare(även om han är bra)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan Erik:

Många supportrar går Hellkvist ärenden genom att hävda att MoDo bara ska göra sig av med honom. Hoppas verkligen att MoDo står på sig. Att låta Leksand ta honom utan någon kraftig kompensation borde inte finnas på världskartan.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jan Erik:

Vem ljuger? Björn eller Glader?

Enligt glader talades dom ju vid på torsdag innan påsk och skulle snacka igen idag.

Hur är relationen mellan dig och Modo?

– Jag kan varken svara bu eller bä på den frågan för det finns ingen kommunikation eller kontakt alls, säger Helkvist.

Har det varit så under en längre tid eller är det sedan skriverierna om Leksand?

– Efter att jag bekräftade i tidningen att Leksand ringt och frågat så har det varit tyst
Kommentera