1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054912

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Kul att du aldrig nämner att Björn saknar heder(han är bara lite besviken över det dumma säsongsavlutet). Hägglund gör fel, Tjommen saknar heder, men vidhåller du fortfarande till 100 procent att vår tränare heter Björn kommande säsong?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
puffe: Björn är våran tränare kommande 3 säsongerna eftersom han har ett kontrakt!! 100%, finns ingen klubb hittills som visat intresse för honom och som är villig att köpa ut honom så varför ens diskutera att han inte tränar Modo är meningslöst!

Varför ska jag nämna att Björn saknar heder, vad spelar det för roll om stämmer i eran klubb för gnällspikar och inbördes beundran.

Björn har agerat fel när han talade med Leksand före leksand och Modo talats vid, sen vad han sa under det samtalet vet ingen men troligt är att leksand vill ha Björn och Björn vill ha med sig Bartosach och säkerligen en del andra spelare, men jag tvivlar starkt på att Björn fortfarande talar med leksand efter att Modo blankt sagt nej, det vore sjukt korkat att försöka få Bartosack bort trejdad från den klubb han skall träna.
Låst ämne