1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054920

Sv: Silly season - 2020
puffe: Björn är våran tränare kommande 3 säsongerna eftersom han har ett kontrakt!! 100%, finns ingen klubb hittills som visat intresse för honom och som är villig att köpa ut honom så varför ens diskutera att han inte tränar Modo är meningslöst!

Varför ska jag nämna att Björn saknar heder, vad spelar det för roll om stämmer i eran klubb för gnällspikar och inbördes beundran.

Björn har agerat fel när han talade med Leksand före leksand och Modo talats vid, sen vad han sa under det samtalet vet ingen men troligt är att leksand vill ha Björn och Björn vill ha med sig Bartosach och säkerligen en del andra spelare, men jag tvivlar starkt på att Björn fortfarande talar med leksand efter att Modo blankt sagt nej, det vore sjukt korkat att försöka få Bartosack bort trejdad från den klubb han skall träna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Själv så tror jag att Modo och Leksand förhandlar för fullt. Skulle gissa att det är klart inom en vecka eller två. Modo kan inte dra ut på det om man själv ska hitta en ledig tränare. Eftersom Modo har valt att vara tyst angående Björn så är det troligen för att dom har inget positivt att säga om honom. Man försöker hitta ett sätt att lösa det så professionellt som möjligt utan att det blir pajkastning men ändå få ut så mycket ersättning man kan från Leksand.

Finns säkert nån paragraf som Modo också kan använda också där man tycker att Björn har skadat Modo som förening. Jag tror inte Björn blir kvar och jag hoppas han lämnar så snabbt som möjligt så vi får lämna skiten bakom oss och äntligen koncentrera oss på den nya säsongen.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Dina gamla släktingar måste ha varit med i orkestern som lojalt fortsatte spela violin och piano när Titanic sjönk.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: försök vara objektiv tack. men enligt dej vill Björn ta med vår målvakt. En tränare vill lämna och ta med vår bäste spelare alltså, trots att tränaren nyss skrivit på 3 år.

Ingen vet väl vad som är sant, men när Björn får chansen att kanske prata om en storm i ett vattenglas tycker han i stället att han inte har kommunikation med Glader.

Om inte allt som skrivs om Björn är fake news så undrar man vem som inte håller sej till sanningen, Glader eller Björn?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: Noll procent chans att Hellkvist tränar Modo kommande säsong.
Låst ämne