1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2054925

Sv: Silly season - 2020
Gavelo: försök vara objektiv tack. men enligt dej vill Björn ta med vår målvakt. En tränare vill lämna och ta med vår bäste spelare alltså, trots att tränaren nyss skrivit på 3 år.

Ingen vet väl vad som är sant, men när Björn får chansen att kanske prata om en storm i ett vattenglas tycker han i stället att han inte har kommunikation med Glader.

Om inte allt som skrivs om Björn är fake news så undrar man vem som inte håller sej till sanningen, Glader eller Björn?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
puffe: Jag är sjukt objektiv, det är ju ni som går banans för en artikel i en tidning som har hört en sak från en säker källa” !!?! Herregud, självkritik tack!!

Det står inget om att Björn försökt locka över Barto i nutid, detta är (om det stämmer) till 99% säkert något han och Tjomme diskuterade när dom pratades vid för en månad sedan, det finns inget som säger att detta är något som sagts nu, skulle det visa sig att så är fallet så är det givetvis fruktansvärt illa, men eftersom både Leksand och Modo sagt att man släppt tanken om att värva Björn så har jag väldigt svårt att tro att Björn försöker få leksand att värva bartosach när dörren till den föreningen för hans egen del är stängd!!
Låst ämne