1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482966 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2055860

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Jag är ganska säker på att vi kan skriva in vad vi vill i ett avtal mot Leksand, har vi format det rätt så är det upp till Leksand om dom vill prova bryta mot det och ta en tvist i rätten.

Det är ju en förhandling om dom vill ha Björn.

Det skadar inte att lägga in detta, bara effekten kan vara avskräckande för Leksand. Vågar dom gå vidare om det finns en sådan punkt, vill dom blir uthängd i media för att brutit ett avtal och ta det till rätten bara för att värva Bartosak?

Varför skulle vi inte prova få med punkter som är fördelaktiga för oss vid en förhandling om att bryta avtalet med Björn.

Jag ser inte vad vi förlorar på att inkludera detta. Vi måste vända situationen till att maximera vårt utfall, för som det är nu är vi bara de stora förlorarna om Björn drar och tar med Bartosak.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Det ni förlorar är ju att Leksand kanske inte går vidare och köper ut BH. Det är väl den värsta situationen ni kan ställas inför. Dvs att gå lottlösa utan ersättning från Leksand och ändå inte kunna använda karln i båset men samtidigt betala hans lön. För i båset kommer han väl inte finnas. Det blir väldigt dyrt för Modo. Risken att Barto har 5 andra alternativ än Modo och Leksand är mycket stor så att fokusera så hårt på honom i BH-affären med alla risker det skulle innebära verkar dumt. Särskilt med tanke på att Barto redan kan ha släppt MODO. Överlag känns det konstigt att blanda in en tredje part i ett sådant här avtal. Om Barto vill gå till LIF så ska han få möjlighet till det, annars är ni som pratar om att blocka inte särskilt väl inställda mot Barto.
Men framför allt, Att riskera bra pengar in och att inte bli av med BH för att ställa krav på värvningsförbud på en målis som det är högst osäkert om han ens vill vara kvar i MODO. Jag skulle inte vilja göra det. Ni hittar säkerligen en riktigt bra målis ändå utan en så märklig avtalskonstruktion.
Låst ämne