1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481490 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2055865

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Det ni förlorar är ju att Leksand kanske inte går vidare och köper ut BH. Det är väl den värsta situationen ni kan ställas inför. Dvs att gå lottlösa utan ersättning från Leksand och ändå inte kunna använda karln i båset men samtidigt betala hans lön. För i båset kommer han väl inte finnas. Det blir väldigt dyrt för Modo. Risken att Barto har 5 andra alternativ än Modo och Leksand är mycket stor så att fokusera så hårt på honom i BH-affären med alla risker det skulle innebära verkar dumt. Särskilt med tanke på att Barto redan kan ha släppt MODO. Överlag känns det konstigt att blanda in en tredje part i ett sådant här avtal. Om Barto vill gå till LIF så ska han få möjlighet till det, annars är ni som pratar om att blocka inte särskilt väl inställda mot Barto.
Men framför allt, Att riskera bra pengar in och att inte bli av med BH för att ställa krav på värvningsförbud på en målis som det är högst osäkert om han ens vill vara kvar i MODO. Jag skulle inte vilja göra det. Ni hittar säkerligen en riktigt bra målis ändå utan en så märklig avtalskonstruktion.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Knafus:

"Det ni förlorar är ju att Leksand kanske inte går vidare och köper ut BH. Det är väl den värsta situationen ni kan ställas inför. Dvs att gå lottlösa utan ersättning från Leksand och ändå inte kunna använda karln i båset men samtidigt betala hans lön. "

Fast du har fel här tror jag, jag skulle välkomna ett sådan scenario. Då kickar vi honom utan lön och hänvisar till brott mot lojalitetsplikten. Vi kommer inte behöva betala hans lön ifall Leksand skulle dra sig ur.

Så för oss har vi fina kort att spela ut om vi vill. Det är inte vi som gjort bort oss det är Björn och Leksand och spelar vi detta rätt så kan vi dra nytta av situationen så gott det går.

Vi har förlorar Björn men det gäller nu att minimera skadan samt maximera det vi kan (t.ex ersättning och blocka Bartosak).
Låst ämne