1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2055905

Sv: Silly season - 2020
Confusius: Klart det har brunnit för Hellkvist, oavsett om han känner sig sviken eller inte. Att framstå som en instabil småunge som inte respekterar kontrakt och inte kan hantera motgångar är knappast något som stärker hans varumärke. Hela hockeysverige garvar åt honom.

Hans beteende skvallrar om en person som helt saknar konsekvenstänk. Folk tror att detta kommer glömmas bort, men jag gissar att när Leksand återigen blir ett strykgäng under hans ledning, så kommer han få det jäkligt hett om öronen.

Hellkvist har rätt mycket att bevisa. Med tanke på hur bra vårt lag var på pappret i år var försvarsspelet stundtals horribelt. Han låg inte bakom värvningarna av våra största stjärnor heller. Alla hade förväntat sig att MoDo skulle sluta i toppen. Och Oskarshamn med Kenttä kvar gick upp direkt när Hellkvist lämnat.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Bad_Brett: jag tror att Modo kommer att sköta detta med så liten uppmärksamhet som det går att göra, blir nåt med att - Modo hockey avlslutar sitt samarbete med BH med omedelbar verkan, vi tackar BJ för dessa år - sen ev- och önskar honom lycka till....- standardfraser som avslutning, vad som sägs eller kommer överens om hålls internt, tror inte på någon form av klausul eller liknande
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Bad_Brett: Tror ni Styf skulle kunna ta över och leda laget? Något måste han ju har lärt sig av alla år som assisterande. Jag skulle personligen inte ha något emot att han får chansen. Men om han är rätt man har jag ingen aning om.
Låst ämne