1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479683 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2057089

Sv: Silly season - 2020
Tycho: Det känns som Modo berör mer för er än vad Timrå gör, baserat på erat forum. Vilket att får mig att undra om de som hänger på hockeysnack är likadan som de Timrå-supportrar som kastar sten på bussar och börjar slåss med varandra utanför hockeysnack.

Ungefär som ni timjåare, då ni kännetecknar Ö-vik som banjoland. Jag bor varken i Timrå eller Ö-vik men jag kan säga som så att det inte direkt är någon status att NHK ligger i Timrå, tvärtom.

Ni diskuterar löner som ni inte någon aning om överhuvudtaget, bara för man lämnat Timrå så är det helt plötsligt pengarna som styr, eller om flera spelare har lämnat ett annat lag så är det fel på klubben enligt spelaren. Men lämnar man Timrå så är det för en positiv sak för Timrå kan det ju aldrig vara fel på.

Var lika engagerade i arenan som på hockeysnack då ni diskuterar Modo, så då jävlar hamnar omsättningen på flera miljarder. Slut upp och fyll eran lilla lada så kanske ni får mer pengar att behålla spelare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Modoitn:
Fast lönen spelade nog inte så stor roll.

"Sebastian Ohlsson lämnar Timrå IK för Modo.
Och en stor del av beslutet är att Timrå knappt visat något intresse för att behålla forwarden.
– Det hade blivit en helt annan sak om de hade visat ett större intresse, säger Ohlsson."
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Modoitn: Som du förstår tillhör jag varken de som kastar sten eller de som slåss.
Lite öknamn mellan supportrar och lite munhuggande har jag inga problem med. Men påhopp mellan medlemmar här på HS eller på spelare känns bara plumpa. Eller så är det jag som börjar bli gammal... 😁
Det finns en rivalitet mellan Modo och Timrå som är uppfriskande. Det behövs för den extra spänningen i matcherna. Som jag skrivit tidigare är det få matcher som jag mår så dåligt under som de mot Modo. För jag hatar att förlora de matcherna.
Klart det blir diskussioner om andra lag och Modo i synnerhet. Speciellt om spelare byter mellan lagen eller om supportrar från andra laget är inne och skriver.
Precis som du skrev om Timrå i ditt inlägg.

Så vill jag gärna att det kan fortsätta, utan påhopp och elaka kommentarer...
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Kollade på Foppaland ,,,,Säger bara wow vilka underbara spelare Modo fostrat ,,Foppa etta och Näslund i NHL skytteligan och en hel drös med spelare som Modo fostrat, vi är den klubb som hela hockeyvärlden känner till vi ska vara stolta ja väldigt stolta sen skita i vad små klubbar som Löven och Timrå har och haft för Modo är så mycket större och så kommer det vara i 100 år till ,,,,,,,Heja Modo
Låst ämne