1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2057068

Sv: Silly season - 2020
Dagis: Hur kul är Tobbeskämten eller Bartosackskämten för er? Exakt lika elakt från de supportrar som kör dem.
De bidrar inte heller till en produktiv diskussion... Se det från din egen synvinkel om du hade tyckt det var roligt om det var er spelare?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tycho: Det känns som Modo berör mer för er än vad Timrå gör, baserat på erat forum. Vilket att får mig att undra om de som hänger på hockeysnack är likadan som de Timrå-supportrar som kastar sten på bussar och börjar slåss med varandra utanför hockeysnack.

Ungefär som ni timjåare, då ni kännetecknar Ö-vik som banjoland. Jag bor varken i Timrå eller Ö-vik men jag kan säga som så att det inte direkt är någon status att NHK ligger i Timrå, tvärtom.

Ni diskuterar löner som ni inte någon aning om överhuvudtaget, bara för man lämnat Timrå så är det helt plötsligt pengarna som styr, eller om flera spelare har lämnat ett annat lag så är det fel på klubben enligt spelaren. Men lämnar man Timrå så är det för en positiv sak för Timrå kan det ju aldrig vara fel på.

Var lika engagerade i arenan som på hockeysnack då ni diskuterar Modo, så då jävlar hamnar omsättningen på flera miljarder. Slut upp och fyll eran lilla lada så kanske ni får mer pengar att behålla spelare.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tycho: Man kan tro att det är du som är rollfiguren Tyke, i serien ” Hem till Midgård”
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tycho: tycker dom är underhållande. Man måste väl kunna sortera? Att häckla sina rivaler hör väl till?? Man behöver ju inte lägga så högt värde på det. Är ju bara derbytugg. Slappna av.
Låst ämne