1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481632 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2057335

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales:

Sannys gissning är väl så god som någons, har själv inte lyssnat så jag vet inte vad han baserar det på, magkänslan? För jag kan inte tänka mig att han har speciellt bra koll på ligan i Österrike, eller för den delen sett Mikkelson spela, varken i år eller ifjol när han var i tyska ligan.

Sen visst, han kanske tappat lite av sitt tvåvägsspel men defensivt sätt är han nog fortfarande gedigen och kan stabilisera upp försvaret, vilket är viktigast. Kan han vara med och hota offensivt är det bara ett plus. Men han är sannolikt främst värvad för bp och att göra "knyta ihop säcken"-minutrar i slutskedet av matcher.

Men jag kan ge Sanny ett rätt, och det är att Hellkvist inte varit inblandad eftersom han inte verkar veta hur man bygger ett starkt fundament.

Back to basics.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Trilske:
Själv tänker jag att en alt två fysiska backar är nödvändigt för mixens skull även om jag helst ser ett gäng spelskickliga. I nuläget har vi Mikkelsson och har vi får honom för en acceptabel summa och han har lite skridskoåkning och ett helt ok pass ur zon så är det en bra komponent.
Låst ämne