1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480226 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2057249

Sv: Silly season - 2020
Sanny Lindström totalt sågar Mikkelson och tror inte Hellkvist varit inblandad i den värvningen. Tycker Mikkelson sjunkit igenom senaste åren.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales:

Sannys gissning är väl så god som någons, har själv inte lyssnat så jag vet inte vad han baserar det på, magkänslan? För jag kan inte tänka mig att han har speciellt bra koll på ligan i Österrike, eller för den delen sett Mikkelson spela, varken i år eller ifjol när han var i tyska ligan.

Sen visst, han kanske tappat lite av sitt tvåvägsspel men defensivt sätt är han nog fortfarande gedigen och kan stabilisera upp försvaret, vilket är viktigast. Kan han vara med och hota offensivt är det bara ett plus. Men han är sannolikt främst värvad för bp och att göra "knyta ihop säcken"-minutrar i slutskedet av matcher.

Men jag kan ge Sanny ett rätt, och det är att Hellkvist inte varit inblandad eftersom han inte verkar veta hur man bygger ett starkt fundament.

Back to basics.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales:
Utan ha koll på Mikkelsson så kännes det sådär, men tänker man att man vill ha en 6-7 back med fysik och närkampsspel som specialité så är man mindre tveksam. Tänk Tommy E byts mot Mikkelsson då känns det lite bättee iaf under Silly!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: OK. Det låter bra, mindre press på Mikkel då och säkert färre bakomryggenpass.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: möjligt att han sjunkit, men tvivlar starkt på hans scouting och att han har bra koll på den tyska ligan. Litar mer på Modos verksamhet då, om jag ska vara ärlig.
Låst ämne