1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481520 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2060064

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Extremt obehaglig människa. Det är inte bara att han försöker vifta bort det i stil med "Jag ville verkligen ha jobbet och var frustrerad över att vi inte hittade någon lösning, men med facit i hand borde jag inte ställt upp på de där intervjuerna", utan han går verkligen all-in för att få det att framstå som att dialogen hela tiden har varit sofistikerad och att det enbart är media som har försökt vinkla det på något annat sätt.

Jag har på något sätt lättare att acceptera folk som beter sig illa i affekt än personer som utstuderat manipulerar sin omgivning likt en hustrumisshandlare som intalar sitt offer att han "gör det för att han älskar henne". Detta är gaslighting på hög nivå; "Det har aldrig funnits något problem, det har aldrig funnits någon dålig stämning, alla är goda vänner, alla är glada, både Leksand och MoDo är nöjda".

Brrr...!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Bad_Brett:

Om det är till någon tröst så tycker jag båda parter betett sig extremt illa men att som några här inne försöka ösa över hela skulden på Leksand tycker jag är fel,

Hellkvist är minst lika god kålsupare som TJ och Leksand, sedan är även jag av den åsikten att kontrakt skall följas oavsett vad det står i dom och hur långa dom är, det är ju det som är själva grejen med att skriva kontrakt. Skriver någon spelare på ett 3 års kontrakt skall det gälla i 3 år och ingen klubb skall ens få chansen att försöka värva dig under den tiden. Skall vara likadant inom alla idrotter.

Som det är nu är ju kontrakt helt värdelösa då vem som helst kan bryta det och gå till annan klubb.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Bad_Brett: Det är vi och AIK kvar i jakten på Ludwig Blomstrand tydligen:
hockeynews.se/articles/14295/
Låst ämne