1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478868 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2060264

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Björn har i princip samma spelsystem som TJ redan börjat implementera i Leksand. Tror det handlar mycket om att ha en backtränare som tänker på samma sätt och hoppas vi har det i Hallberg... Är dock mer glad över att ha Karlberg med i ledarstaben efter vad han uträttat i J20! Tror inte ni kommer behöva känna bitterhet för det känns som att MoDo som förening är på väg åt rätt håll igen!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Hedblad:

Det jag är frågande till är ifall ett bottenlag som kanske kommer ha en av de svagare trupperna kommer klara det spelsystemet och det kommer vara slagkraftigt i SHL.

Är en enorm skillnad att implementera detta system i SAIK eller VF jämfört med Leksand. IKO spelade ju mer likt Björns ide än vad Leksand gjorde enligt mig och det gick ju sådär.

Blir intressant att se hur försvarsspelet kommer se ut, för under våra två år blev det sällan bra och stabilt över tid. Bra i matcher mot Löven och vissa andra lag, men sedan föll vi tillbaka och slarvade nått enormt. Detta med ett material i topp av serien och en av de bästa backsidorna.

Spännande att se hur det lyckas.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Hedblad: Vad har det med Modo Silly att göra?
Låst ämne