1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2060311

Sv: Silly season - 2020
Hedblad:

Det jag är frågande till är ifall ett bottenlag som kanske kommer ha en av de svagare trupperna kommer klara det spelsystemet och det kommer vara slagkraftigt i SHL.

Är en enorm skillnad att implementera detta system i SAIK eller VF jämfört med Leksand. IKO spelade ju mer likt Björns ide än vad Leksand gjorde enligt mig och det gick ju sådär.

Blir intressant att se hur försvarsspelet kommer se ut, för under våra två år blev det sällan bra och stabilt över tid. Bra i matcher mot Löven och vissa andra lag, men sedan föll vi tillbaka och slarvade nått enormt. Detta med ett material i topp av serien och en av de bästa backsidorna.

Spännande att se hur det lyckas.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: tycker dock IKO var överraskande bra om man ser till materialet de förfogade över.
Vi å andra sidan underpresterade om man ser till materialet och hur matcherna såg ut spelmässigt.
Att vi inte spelade mer på det sätt som Björn (och TJ) vill kan du nog tillskriva Melin i mångt och mycket och tror inte samarbetet mellan honom och TJ fungerade särskilt väl på det planet... Kommer säkert bli ett tufft andra år också även om vi skulle ta kliv spelmässigt.
Får hoppas att Hallberg är ett taktiskt geni när det gäller defensiven som det sägs...
Tror det kan bli ett roligt race i HA också, särskilt som AIK ser ut att spänna musklerna igen. Björklövens kassakista verkar fortsatt stark. Ni å Timrå ser ut att bli å räkna med och sen ska man aldrig räkna bort Karlskoga!
Låst ämne