1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478713 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2061209

Sv: Silly season - 2020
J F K:

Tror inte heller på Blomqvist i en ledande kedja i HA, han har tappat för mycket för det, och det är inte bara börja producera när man inte haft den rollen senaste åren i SHL. Ser helst att vi låter bli sådana som han och Harju, ska vi värva från SHL ska det vara en yngre spelare som vill starta om t.ex Rosdahl.

Så här tänker jag kring forwards vi har i truppen, exakt hur vi formerar kedjorna beror på hur truppen ser ut vid premiär och vilka roller vi har att fördela. Kedjor man är tänkt för inom ()

Svenningsson (1,2)
Aagaard(2)
Ohlsson (2,3)
Åhström (2,3)
LP (2,3)
Jellvert (3)
Olhaver (3,4)
Hägga (4)
Sylwander (4)

Ser inte att Blomqvist går in i detta lag och gör det starkare med tanke på vilka platser vi har öppna och att Glader meddelat att det är spets vi söker. Ser hellre att man sätter Olhaver i en fjärde för att skapa en tung fysisk enhet än att värva Blomqvist dit. Måste vara jobbigt att möta Sylwander, Hägga och Olhaver i sargspelet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Jag gillar Olhavers intervju med Allehanda:
Gustav Olhaver är inne i gängorna nu – och trivs förträffligt.

– Det är jättebra träning och ett upplägg som passar mig väldigt bra. Det är fokus på vad man ska göra på isen, med snabbhet och explosivitet. Det är ett annat tänk än vad jag är van vid sedan tidigare, säger han.


Jon: Vad är du van vid?

– Mer traditionell träning. Här känns det som att det är mer specifikt för ishockey och det kan nog ge goda fördelar sedan tror jag. Tidigare har jag tränat för att bli bra tränad, här tränar vi för att bli bra på isen.
Låst ämne