1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474559 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2061228

Sv: Silly season - 2020
J F K:

Håller med, vi har sett hur svårt det är för äldre brunkare att gå in och helt plötsligt blir en poängspelare i HA. Ta Häggström t.ex med facit i hand var det ju idioti att köra honom som 1/2 center när han återvände. Där underskattade både vi och klubben möjligheten att förvandla en tredje/fjärdespelare på nergång till en poängspelare i HA. Tror att samma gäller JB.

Sedan tar jag alla dagar i veckan J Forsberg före Blomqvist, känns som JFopp är mer skräddarsydd och specialiserad för att vara en hårt jobbande forward som spelar BP och i en tredje/fjärde och tror han gör ett bättre jobb än Blomqvist både på isen och som pådrivare på sidan och i omklädningsrummet.

Blir otroligt besviken om vi värvar någon som Blomqvist eller Harju till vårt lag, ser hellre att vi plockar in några spelare mellan 25-29 från SHL som faktiskt vill få en boost i karriären och kan ta ett steg i utvecklingen än en som ser detta som sista kontraktet. En spelare närmare 30 kan ju dessutom se det motiverande att försöka kriga stenhårt för att ta steget upp och få några år i SHL med klubben innan han slutar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Menar ni att Lövens recept senaste 10 åren innan Kenttä kom att värva avdankade SHL spelare och tro att dessa ska producera poäng i allsvenskan varit ett misslyckande? 😮Nej nu jävlar..
Låst ämne