1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480354 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2061238

Sv: Silly season - 2020
Axle San:

Ja jag skulle inte ge dig någon cred som superscout.

Hur var det nu med Iikka, det var ju en flopp som var temposvag och med dålig teknik.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Helt offtopic men det är ofattbart att vi spelade kval och kunde ramlat ur Es/Shl mot Södertälje -08 med spelare som Timander, Sundström, svartvadet, Rosén, Nagy, skröder i laget!

Att vi åkte ut mot Leksand var förstås en jävla skräll, men att vi spelade nedflyttningskval mot Ssk -08 är nästan en större skräll med tanke på det laget vi ändå hade på papperet.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Hur är det med läsförtåelsen? Jag har inte skrivit det du påstår om Illka, jag att jag trodde att han skulle vara snabbare och mer teknisk än han var men absolut inte att han var temposvag, herregud.....nu får du ta och vara lite snäll. Sen klarade han väl sig från floppstämpel i alla fall men succé var det inte direkt.

Det är väldigt svårt att veta med dessa gamlingar som hoppar ner ett snäpp och hoppas att få igång produktionen, ofta blir det pannkaka förstås. Sen tror jag inte att Blomman skulle spruta in poäng heller men jag tror att han skulle göra ett bra jobb med sitt spelsinne och hårda jobb (stundtals hårda jobb i alla fall).
Låst ämne