1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474709 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2061241

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Hur är det med läsförtåelsen? Jag har inte skrivit det du påstår om Illka, jag att jag trodde att han skulle vara snabbare och mer teknisk än han var men absolut inte att han var temposvag, herregud.....nu får du ta och vara lite snäll. Sen klarade han väl sig från floppstämpel i alla fall men succé var det inte direkt.

Det är väldigt svårt att veta med dessa gamlingar som hoppar ner ett snäpp och hoppas att få igång produktionen, ofta blir det pannkaka förstås. Sen tror jag inte att Blomman skulle spruta in poäng heller men jag tror att han skulle göra ett bra jobb med sitt spelsinne och hårda jobb (stundtals hårda jobb i alla fall).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Axle San: Har inte jättekoll på Brynäs de senaste säsongerna, men är inte Blomman en av de som gnällde på Melin i media efter att han fick sparken?
Tycker han verkar lite mentalt trött(less), och nån raket på rören har han ju aldrig varit.
Tar hellre J-Fop än Blomman om det skulle stå mellan dom, och som 1/2 center finns han inte ens på kartan.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Axle San:

Tur det går att hitta inlägg.

Andra kan ju läsa och bilda sig en egen uppfattning kring vad du menar kring Iikka egentligen. Du ser alltså inte potential i honom på HA nivå eller menar du på NHL nivå eller vad menar du? Temposvag och dåliga tekniska färdigheter, tycker du själv att han är sämre än snittet i HA? För mig så är det ju just detta som stack ut med honom. Hade du sagt att han kommer bort i det fysiska delarna av spelet hade jag kunna köpa detta.

"Nu skiter jag väl finrummet men jag måste säga att jag inte ser mycket potential i Kangasniemi, visst några fina mackor har han lagt men sen? Jag ser inte tempot eller de tekniska färdigheterna hos honom som jag förväntat mig."
Låst ämne