1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2061249

Sv: Silly season - 2020
Axle San:

Tur det går att hitta inlägg.

Andra kan ju läsa och bilda sig en egen uppfattning kring vad du menar kring Iikka egentligen. Du ser alltså inte potential i honom på HA nivå eller menar du på NHL nivå eller vad menar du? Temposvag och dåliga tekniska färdigheter, tycker du själv att han är sämre än snittet i HA? För mig så är det ju just detta som stack ut med honom. Hade du sagt att han kommer bort i det fysiska delarna av spelet hade jag kunna köpa detta.

"Nu skiter jag väl finrummet men jag måste säga att jag inte ser mycket potential i Kangasniemi, visst några fina mackor har han lagt men sen? Jag ser inte tempot eller de tekniska färdigheterna hos honom som jag förväntat mig."
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: "Jag ser inte tempot eller de tekniska färdigheterna hos honom som jag förväntat mig."

Du tolkar det som att jag tycker "Temposvag och dåliga tekniska färdigheter" och ställer följdfrågan "tycker du själv att han är sämre än snittet i HA? "

Herregud jag skrev det jag skrev om honom i referens till att han kom in som en bomb, en spelare som flera SHL spelare var ute efter och självklart så jämförde jag honom med den absoluta toppen i HA., give me a break!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Jag håller nog med dig där Rytter. Den uppsida jag såg med honom var snabbhet i vändningar och bra handleder. Som du säger så var han klen i det fysiska spelet och jag vill hävda att spelsinnet var ganska medel så han kunde ibland försvinna i perioder av spelet. Ingen direkt flopp men som motståndare så fruktade jag honom till en början men det lyfte aldrig riktigt vad jag kunde se. Sen fick han kanske inte så mycket tid som han hade behövt för att komma in i det, han gjorde väl inte jättemånga matcher heller. Ingen flopp men inte någon riktig hit heller.
Låst ämne