1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480544 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2061749

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Man behöver en mix av allt men mindre muskler och styrka i dag än förut. Förut var ju majoriteten backar stora, starka och elaka men snabbare hockey har ändrat detta. Alla lag behöver dock en stor stark elak jävel som röjer undan som du säger, speciellt i boxplay och mot en första line med lirare som kanske inte vill möta någon som man vet kommer smälla på så det gör ont i varje byte.

Att dom håller nästa säsong ser jag som givet och så länge dom tränar hårt kommer dom hålla något år till (känns som Rahimi har en fördel eftersom han faktiskt spelat SHL tills nu). Känns som Mikkelson fallit åtminstone ett steg till redan om man ser till hur hans karriär gått senaste två åren.

Två spelare dock som jag tror kommer vara nyttiga i sina roller!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Såg du Växjö den gångna säsongen? De hade stora problem på backsidan och att Rahimi hade gått ner sig så pass mycket var definitivt en del av problemet. Han var inte tillräckligt bra för att vara en topp4-back i SHL förra säsongen och det var min poäng. Du kommer bli besviken om du tror att ni har värvat en back av hög SHL-klass, men nu är det ju så pass stor skillnad mellan SHL och Allsvenskan att han säkert komma vara bra (defensivt) ändå hos er.

Om Mikkelson är billigare än Rahimi tror jag MoDo har gjort den bättre värvningen, det är inte värt att betala stora pengar för den backtypen år 2020. Med reservationen för att jag inte har sett Mikkelson de senaste åren, han kan ju ha gått ner sig på samma sätt som Rahimi gjort.

Tror Viklund vore en bättre värvning än dessa herrar.
Låst ämne