1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483057 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2062579

Sv: Silly season - 2020
Filiphm:
Jag är rätt säker på att de bidrar och lika säker på att de aldrig skulle skylta med det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tarasov: Man kan ju dra en parallell till biståndsprojekt ute i världen. Det är lätt att tänka sig att bistånd alltid är någonting positivt, men det finns gott om exempel där det har fått motsatt effekt och hämmat den inhemska produktionen, lett till korruption etc.

Sedan ska jag inte ljuga, utan hoppas såklart att Peter, Markus, Victor och co skramlar ihop till en ny Bartosak när det är dags för låt slutspel. Och driver de företag i Övik så handlar det ju inte direkt om välgörenhet, utan om en sorts investering.

Däremot tror jag det var nyttigt för klubben att man blev tvungen styra upp ekonomin på egen hand. Det kändes som att man hade lite attityden "Äh, Foppa går in och räddar oss" när pengar brändes okontrollerat.

Gillar det här nya upplägget med att folk är med och bidrar efter egen förmåga, att före detta spelare och supportrar är med och skramlar till samma kassa. På sikt hoppas jag dock att man blir ännu duktigare på att hitta nya affärsmöjligheter i stil med:

Sittplatsbiljett - 250 kr
Sittsplatsbiljett Premium (Specialtryckt biljett med unikt motiv för matchen, tänk hockeykort) - 350 kr
Sittplatsbiljett Pro: Premium + 1 st förberedd måltid + 2 st förberedda drycker 600 kr
Sittplatsbiljett Deluxe: Pro + specialdesignad retroreplica som ej säljs separat och är unik för denna match - 1800 kr.

Känns ändå lite som att vi är på väg åt det hållet.Hoppas bara inte att Covid-19 sabbar ekonomin alt för mycket, för nog känns det annars som att vi börjar få ekonomiska muskler att ställa ett slagkraftigt lag på isen även nästa säsong.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:
Det tror jag också jag tycker bara inte MoDo ska ringa och fråga!
Låst ämne