1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479908 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2065576

Sv: Apropå ingenting...
Axle San: du menar med en god start, köpa loss träningsanläggning och sådant? Gävle har gjort fler sådana lösningar än Öviks kommun.

Sedan har Övik också fått massor tillbaka i form av isyta, hotell, hyreshus, golfbana osv osv osv. Iofs elakt att poängtera då vi haft duktiga NHL-spelare som kommit tillbaka och investerat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nä jag menar inte en bra start, det har ju ingenting med Modo att göra. Men för min del så är det helt ok att skattepengar går till hockeyn, hellre det än till ensamkommande, pridetåg, hoppbackar, märkliga konstprojekt eller vad det kan vara.
Modo skall vara stolta över att ha kommunen i ryggen och hela Örnsköldsviks kommun skall vara stolta över att stött Modo.
Det fåniga är allt hysch, hysch gällande detta från framförallt kommuner och representationslag, bättre att stå för hur varje skattekrona används.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Om man ska se krasst på saken så har väl alla klubbar som varit långkörare i SHL fått stor hjälp av kommunen, möjligtvis är Sthlm-klubbarna undantaget. När jag kollar på siffrorna sticker Skellefteå ut eftersom deras största sponsor Skellefteå Kraft är kommunalägt. De pumpar in pengar väldigt konsekvent, som en storsponsor ju ska göra. SKAIK hade förmodligen inte varit i närheten av sina resultat de senaste 10 åren utan Skellefteå Kraft.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Brynäs åker ur nästa säsong...det sa mina voodooben i alla fall.
Kommentera