1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474667 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2068547

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Haha ja, det kan tolkas bittert om man vill se det så. Men jag tycker lövens agerande gällande biljett försäljningen och fansen beteende, är som taget ur the office fast om alla vore korkade, så en liknelse är väl mer blindheten som föreligger hos alla trump supporters. Ett PR trick att spela på folk med oförmåga att ha kritiskt tänk eller uppslukade av konfirmeringsbias. Att du sedan som tillflykt väljer att kalla mig bitter, förstärker då bara denna tes. Så för mig är jag helt klart bitter över att modo är i allsvenskan och kräftgången de senaste åren (bortsett från ifjol), helt orelaterat till björklöven, och de har ingenting med hur modo presterar att göra. Däremot ger det ju en glutta komedi till det, dock i den överflöd det är blir bara irriterande och sorgligt - likt all social media som kretsar kring idag, hälften är troll och hälften är inte smartare ett cluster bara då massan förstår för minioriteten.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
atomragnar: Har faktiskt ingen aning vad du försöker få sagt med detta inlägg, en massa dravel om sociala medier vilket verkar vara något du har stort intresse om.

Det jag åsyftade att vara bittert var hur du skrev om att så mycket som Björklöven satsar i år är allt annat än gå upp ett totalt fiasko, vilket är roligt då vi inte satsar mer pengar än något av topplagen så då är det isf ett fiasko för alla. Du försöker bara flytta fokus från att du är besviken över att MODO hittills inte lyckats ersätta någon av era bästa spelare. Det enda topplaget som ser sämre ut inför nästa säsong är MODO hur du än försöker blunda inför det faktumet. Och ja, jag vet att ni har platser kvar att fylla, men det betyder inte att det kommer bli bättre spelare än ifjol och inte sämre för den delen heller men det är fortfarande stora hål att fylla.
Låst ämne