1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480421 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2068557

Sv: Silly season - 2020
atomragnar: Har faktiskt ingen aning vad du försöker få sagt med detta inlägg, en massa dravel om sociala medier vilket verkar vara något du har stort intresse om.

Det jag åsyftade att vara bittert var hur du skrev om att så mycket som Björklöven satsar i år är allt annat än gå upp ett totalt fiasko, vilket är roligt då vi inte satsar mer pengar än något av topplagen så då är det isf ett fiasko för alla. Du försöker bara flytta fokus från att du är besviken över att MODO hittills inte lyckats ersätta någon av era bästa spelare. Det enda topplaget som ser sämre ut inför nästa säsong är MODO hur du än försöker blunda inför det faktumet. Och ja, jag vet att ni har platser kvar att fylla, men det betyder inte att det kommer bli bättre spelare än ifjol och inte sämre för den delen heller men det är fortfarande stora hål att fylla.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Vi är inte alla totalt enögda härinne ;) Du har helt rätt i att MoDo är det enda topplaget som ser sämre ut jämfört med ifjol!

Utan att veta vem som tar förstespaden i Löven ser ni mycket starkare ut än ifjol. Ni har fått behålla stommen och förstärkt riktigt bra. Detsamma gäller Timrå som ser mycket starkare ut än ifjol.
Jag skulle bli oerhört förvånad om inte Timrå och Löven slutar topp3, så jag kan förstå hybrisen uppe i Umeå. Det är ju inte så att era 20 senaste år varit magiska ;)

Därefter tror jag det blir ett kluster av lag som Södertälje, Västerås, AIK, Karlskoga, MoDo.
Det är ju inte bara vår lysande förstakedja som måste ersättas, vi måste ju bygga ett helt nytt lag. Och det gör man inte i en handvändning, det brukar ta tid. Och jag har extremt svårt att se att vi kommer att ens komma i närheten av att ersätta vår förstakedja. Det skulle isåfall vara att vi får hem Alex Steen och en målskytt av mycket mycket hög klass, vilket jag har svårt se hända.

- Vår nye keeper är ju ett helt oskrivet kort, visst han kan naturligtvis göra succé, men hans stats får åtminstone inte mig att hoppa jämfota.
- Försvaret ser klart intressant ut tycker jag, där tror jag faktiskt att vi kommer att vara starkare än förra säsongen. vi byter puckskickliga backar mot lite mer taktiskt stabila.
- Forwardssidan är ju också i princip helt ny, vi har kvar gnuggarna men har tappat lirarna. Det vi värvat in ser väldigt intressant ut, en mycket yngre forwardsuppsättning, vilket också kommer att betyda ojämnhet.

Jag tycker att er hybris är klart berättigad, ni har haft 15-20 hemska år i bagaget, nu ser det otroligt spännande ut rent sportsligt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: De enda som lär satsa i närheten av så mycket som er är vi. Vi behöver inte ha diskussionen om vilka av oss som spenderar mest, men båda lär ligga en bra bit över Timrå, AIK, Karlskoga och de övriga.
Låst ämne