1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481467 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2069245

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag har aldrig antytt att du ska göra det? Han skrev grattis till SHL-platsen så jag antar att han menar att det är en bra värvning.

Vad du tycker bryr jag mig ärligt ännu mindre om då du är den mest enögda supporter jag någonsin läst inlägg ifrån. Expressen rankar Poulin som bästa nyförvärvet i allsvenskan hittills så jag antar dom som ser på det med opartiska ögon inte håller med dig :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Det är madhawk som knappast sett spelaren och verkar ha rätt lite koll i övrigt. Är verkligen Poulin helt skadefri när han inte platsade i Grand Rapids?

Corrado rankas långt ned, vilket jag tycker helt barrockt om man nu som Madhawk går efter meriter. Fast det är klart. Anton Holm har väl också en mängd NHL-matcher?

Dvs, den rankingen är en annan supporters.

Det du inte ens förstår är att jag har varit väldigt tydlig att det baseras på statistik och skadan. Jag har också valt att inte skriva att det är en dålig värvning alls, bara att det är en riskabel och att jag tycker att Timrå har den målvakten jag hellre tagit. Att du tolkar det konstigt är ditt problem.

För övrigt tror jag Frontschwein är ironisk.
sv.wikipedia.org/wiki/Ironi
Kommentera