1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481481 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2069249

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales: Det är madhawk som knappast sett spelaren och verkar ha rätt lite koll i övrigt. Är verkligen Poulin helt skadefri när han inte platsade i Grand Rapids?

Corrado rankas långt ned, vilket jag tycker helt barrockt om man nu som Madhawk går efter meriter. Fast det är klart. Anton Holm har väl också en mängd NHL-matcher?

Dvs, den rankingen är en annan supporters.

Det du inte ens förstår är att jag har varit väldigt tydlig att det baseras på statistik och skadan. Jag har också valt att inte skriva att det är en dålig värvning alls, bara att det är en riskabel och att jag tycker att Timrå har den målvakten jag hellre tagit. Att du tolkar det konstigt är ditt problem.

För övrigt tror jag Frontschwein är ironisk.
sv.wikipedia.org/wiki/Ironi
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Ser man till var spelaren i hockeyhierarkin de senaste åren så får nog Corrado anses vara den mest meriterade värvningen i Allsvenskan. Han har spenderat en hel del tid på gränsen till att vara ordinarie i ett NHL, att sedan journalisterna är tveksamma för att de smygläst Vikfancentral utan att länka och ge uppmärksamhet åt någon som gör ett bättre jobb än dem utan att försörja sig på det tycker jag är unket...även om jag tror att scouten år fel ute.
Kommentera