1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481672 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2072213

Sv: Silly season - 2020
jonsson: Tror väldigt få kikat mycket på DEL eller hur han spelat tidigare.
Det som känns rätt bra är att han ska ha varit väldigt välscoutad av vår målvaktstränare. Det är inte ett sista-minuten-köp som Lövens. Därmed inte sagt att det inte kan bli ett sämre utfall, utan bara att det är den spelare vi verkligen ville ha och att man har sett stor potential där.
Jag hoppas att ledningen analyserat varför han inte fick stå så mycket andra delen av säsongen exempelvis.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Vi kan nog i alla fall konstatera att Poulin inte var speciellt eftertraktad från ligor som han siktade in sig på med tanke på hur fort han sajnade, låt oss säga från AHL och uppåt. Kontraktsförslag presenterades, resan planerades och sen var det klart inom mindre än en vecka. I min bok luktar det lite "bråda tider" från kanadensaren. Gissningsvis p.g.a. hans skadehistorik.

Men han lär ju fortfarande vara en högklassig målvakt i HA, om han nu får vara skadefri. Men om IFB får till samma försvarsspel som i fjol kan det ju tyckas vara ett onödigt högt spel att satsa på en målvakt med den skadehistoriken bara för att han är namnkunnig.

Men det lär visa sig om han håller ihop. Det kanske inte håller att matcha honom som Cannata, om man vill ha honom hel i slutet på säsongen.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
J F K: Du får gärna vidareutveckla vad som är sista minuten med att värva seriens bästa målvakt på pappret 2 månader före seriestart
Låst ämne