1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480299 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2072258

Sv: Silly season - 2020
J F K: Vi kan nog i alla fall konstatera att Poulin inte var speciellt eftertraktad från ligor som han siktade in sig på med tanke på hur fort han sajnade, låt oss säga från AHL och uppåt. Kontraktsförslag presenterades, resan planerades och sen var det klart inom mindre än en vecka. I min bok luktar det lite "bråda tider" från kanadensaren. Gissningsvis p.g.a. hans skadehistorik.

Men han lär ju fortfarande vara en högklassig målvakt i HA, om han nu får vara skadefri. Men om IFB får till samma försvarsspel som i fjol kan det ju tyckas vara ett onödigt högt spel att satsa på en målvakt med den skadehistoriken bara för att han är namnkunnig.

Men det lär visa sig om han håller ihop. Det kanske inte håller att matcha honom som Cannata, om man vill ha honom hel i slutet på säsongen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Trilske:
Ja tänker att Kentää i regel gör ett bra jobb med sina rekryteringar så tänker att Paulin är rätt bra, sen var Cannata en fullträff och det är inte säkert man får det varje gång. Det känns även som Glader gör ett bra jobb så jag är inte jätteorolig för Peters heller.
Låst ämne