1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479878 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2073287

Sv: Silly season - 2020
JoseGonzales: Jo, det är ett påhopp.

Men inlägget du hoppar på är rätt talande.
För skriver du att om man inte tar in privat kapital så måste det var statligt och kommunistiskt. Ett helt bisarrt uttalande och ruskigt okunnigt. Själv tänker jag på att många lag genererar egna intäkter och är inte beroende av det privata mer än sponsring (där företagen vill synas) och intäkter i samband med matcher.

Är Liverpool och Man United för dig kommunistiska klubbar och Man City som är beroende av privat kapital i form av bidrag från regimer i Mellanöstern härligt privat, antikommunistiskt?

Jag tycler hela din utgångspunkt är skev.

Sedan tänkte jag på AIK som skulle gått i konkurs, utan sin privata filantrop. Att du tolkar det som Löven är dina egna fördomars fel. För vad jag förstår var det just den AIKaren som hoppade av när han tyckte klubben inte följde hans förväntningar. Hela klubben höll på att gå under för att man inte dansar efter hans pipa.
(Du får tolka det som Löven om du vill och fortsätta slåss mot dina väderkvarnar, men det är en annan sak).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
J F K: Snacket om finansiering blir tröttsam, alla finansieras av nåt eller någon, so What? Modo lever på skattepengar och Löven på filantroper, nä fan släpp pucken, det är den som räknas.
Låst ämne