1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480331 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2073391

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Fast läser du noggrant så handlar det mest om dubbelmoral, värvar Timrå en 34 åring är det en föredetting som ingen vill ha, eller om vi värvar en spelare som tar steget tillbaka från t.ex AHL så är det en spelare som gett upp sin karriär.

Vi kanske ska backa tillbaka bandet här inne från det att Dahlen gick till oss inför förra säsongen och se vad det pratades om här inne? Nä nog med dubbelmoralandet för idag, tagga inför livesändning kl 13.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rallarn: Pratar du Blomqvist så är det en riktigt bra värvning på Allsvensk nivå. Är man lagkapten i SHL så är man naturligtvis en stor tillgång i Allsvenskan
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rallarn: ser du ingen skillnad i talang mellan Jesper Lindgren och Dahlèn? Om du gör det, så kanske du förstår varför diskussionen är väldigt olik. Jesper hade kanske fått plats i SHL, medan Dahlen varit given.

Sedan har inte hyllningarna för Gagnon varit i närheten av de två andra (Lindgren Heponiemi) just pga ålder. Dock tar jag hellre en spelare som spelat i NLA som utlänning än i de lägre kedjorna i ett bottenlag i SHL.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rallarn: Det tråkiga är att så är det i alla forum om alla andra klubbars värvningar. Läser man här inne så blir man konfunderad (som i Timrå boken) då löven sägs vara favoriter fast de flesta värvningar vi gör inte är bra osv. Står samma sak i gröngult om era värvningar. En tråkig konsekvens av att man inte vill erkänna att andra lag kan värva bra spelare..
Kommentera