1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481657 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2073396

Sv: Apropå ingenting...
Rallarn: ser du ingen skillnad i talang mellan Jesper Lindgren och Dahlèn? Om du gör det, så kanske du förstår varför diskussionen är väldigt olik. Jesper hade kanske fått plats i SHL, medan Dahlen varit given.

Sedan har inte hyllningarna för Gagnon varit i närheten av de två andra (Lindgren Heponiemi) just pga ålder. Dock tar jag hellre en spelare som spelat i NLA som utlänning än i de lägre kedjorna i ett bottenlag i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Fast förut har det aldrig pratats om talang, mer om feghet och dålig defensiv, det du kommer med nu är en efterhandskonstruktion.
Kommer eran talangfulle finländare tillbaka efter campet i November så förväntar jag mig ett inlägg om vilken skandal det är att man inte vill tävla på högsta möjliga nivå.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag funderar över om Enström avvaktar för att se hur Steen gör. Det känns som att det potentiellt finns plats för en center till, framförallt om Gagnon dessutom kan spela ytter.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Jag tror Gagnon kommer vara en bättre värvning än Blomman när säsongen summeras och vara den som betytt mest för sitt lag.
Kommentera