1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481377 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2077476

Sv: Silly season - 2020
rytter: Bra ide, kan man få köpa enbart allsvenska matcher(egentligen följa sitt lag oavsett serie) Lysande. Tror att vi bör ha den approachen och meddela detta till Cmore. SIF bryr sej nog tyvärr inte, dom är i händerna på SHL.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
puffe: Ja att HA får mycket mindre pengar än SHL är ju avtalet dom själva valt att skriva. Cmore har ju inte tvingat dom att teckna det under hot direkt.

Det som är så jäkla störigt är att jag måste betala en jäkla massa pengar för att finansiera SHL avtalet (som ändå är dyrare än cmore mäktar med) när jag bara ser hockeyallsvenskan. Modo, AIK och Löven är nog rikta kassakor för Cmore.

Men jag får ju samtidigt finansiera fotboll, speedway, kubb å fan vet vad som jag aldrig kollar på heller.
Som konsument hade jag ju helt bara betalat för det jag vill se. Men så funkar inte riktigt TV världen tyvärr.

Det stora kruxet är väl att Cmore blöder pengar. TV4 blöder pengar.
Hur mycket vill dom erbjuda SHL nästa gång?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
puffe:
I sammanhanget är Allsvenskan relativt färskt på tv-sidan så det första avtalet handlade kanske om endast få allt på tv. Är övertygad om att inkomster för det allsvenska tv-avtalet kommer bli bättre framöver.

Sen tycker jag att det skulle gjort ett gemensamt paket för div 1-SHL/Sdhl. Givetvis skall SHL laget ha mest av kakan, men de småpengar man skulle sprida till div 1/SDHL skulle göra stor nytta för svensk hockey. För visst kämpar vi även för SDHL och div 1😉🥰
Låst ämne