1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

330423 inlägg · 3870 ämnen

Inlägg #2080094

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Gavelo: Jag tycker att det är en katastrof för hockeyn om den här nivån ska fortsätta. Man vet ju inte varför domarna blåser. Flera Mora utvisningar var o är en gåta liksom flera Timrå utvisningar. Kommentatorerna fattade inte heller nånting av nivån. På reprisbilderna såg man ff inte varför dom blåste.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Var stundtals väldigt imponerad över hur vi spelade idag, passningarna satt på bladet, snabba spelvändningar, bra forecheking, oftast ett stabilt försvarsspel där man framförallt höll en bra positionering och sällan lät en Löven spelare komma fri.

Med det sagt, vi har lite problem med att göra mål. Jag tycker att man kommer till en del bra lägen men kvaliteten på skotten är för dåliga. Alldeles för lösa och ingen snabb "release". Inget tryck i grejerna.
+2
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Don Quijote: Linus Pettersson stod i media efter matchen Mot Saik och menade att det känns som att det blir mer och mer innebandyregler i hockeyn, oerhört tråkigt.

Man säger att man vill stävja spelförstörande moment, men det är ju just det man gör genom att förbjuda spelarna att spela hockey och samtidigt döda tempo, känslor och spänning genom att blåsa sönder matcherna.

Ju mer man ägnar sig åt ”att stävja (spelförstörande?) moment” ju sämre blir hockeyn, om 10 år har vi lagen fyllda av Calle järnkrok typer som endast åker omkring och zorrofintar utan att det uppstår ett enda kampmoment
+1
Kommentera