1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481502 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090674

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Rytter: Jag håller inte med. Möjligtvis blev LP behandlad på det viset, men överlag tyckte jag snarast att han var för fyrkantig med sina favoriter. Hedberg kunde vara helt horribel utan att hamna på bänken.

När han väl bänkade tilltänkta toppspelare kändes det dock oftast som planen var mer långsiktig, i stil med "Nu får du nöta skott i två veckor i lugn och ro, så får du chansen i powerplay sen".

Jag känner inte alls igen det här med att stoppa in juniorer i förstakedjan, bara för att bänka dem igen, som någon sorts bisarr markering.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Bad_Brett:

Under Björns inledning var det väl precis det han höll på med runt Wernblom, LP, Elvenes, Hagelin, Åhström, Öhman osv. JJ var ju ur laget ett par gånger under hans första säsong.

Sedan att han hade favoriter som fick spela oavsett prestation är ju en annan sak, kommenterade bara det faktum att Björn gjorde liknande rotationer i truppen och markerade.

Jag har inget emot att man roterar ifall spelarna inte presterar. Tycker både Olhaver och LP gjort sig förtjänt av att få minskad speltid.
Låst ämne

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Förr längtade man till dagen det var match, nu får man ångest...'är det match nu igen!!'

Med Corrado o Peters har vi alltid en chans, men vore kul om juniorerna visar 'de etablerade' att vi inte är några hängskallar. Blir nog en rysare
Låst ämne