1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481446 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2090686

Sv: Almtuna - Modo 2020-10-20
Rytter: Som sagt så anser jag att det är skillnad att bänka en spelare som uppenbart inte ger 100% en bit i på seriespelet men att bänka spelare i inledningen för att sedan ge denne 4:e kedjespelare en match i 1:a för att sedan bli bänkad igen känns mest bara konstigt.

Att man bänkar och ”markerar” kan vara på konkurrensmässiga skäl och då är det helt ok, men att bli utkonkurrerade ur truppen för att sedan bli antagen igen i 1:a och spela en match för att sen bli utkonkurrerad igen skapar bara osäkerhet och kommer inte skapa någon stabilitet och arbetsro bland spelarna såhär tidigt på säsongen.

Dock Jag gillar verkligen att man ger juniorerna chansen när dom varit så bra.

Tycker både LP och Åström tillför fart i spelet, lite annorlunda i sitt sätt att spela och båda gör lite oväntade saker så det känns synd att båda är lite utanför truppen.

För mig får man gärna bänka Aagard,Olhaver och Heppo eftersom jag inte tycker det 2 förstnämnda ens har dom färdigheter som krävs riktigt än.
Heppo har såklart skyhöga förväntningar på sig och i PP är han normalt riktigt bra men spelar tyvärr med för små marginaler som skapar kontringar åt andra hållet.

Sveningsson är väl våran största forwardstalang och förtjänar ingen bänk mer än det flesta andra.

Vore lite kul att sätta ihop en juniorkedja och se vad som skulle kunna åstadkomma
Låst ämne