1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481802 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2092303

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Ja är man tvungen att välja så är valet självklart, likväl är vi medvetna om att man kan förlora 8 av de 10 första likväl som 8 av de 10 sista, skulle gissa att de är betydligt vanligare att lag börjar säsongen i botten för att sedan sedan sluta där snarare än att lag börjar i botten för att sedan sluta i toppen.

Just Colorado satt vid den tiden inne på två centrar som anses vara några av de bästa i den eran, båda var såpass bra att de nog kan gå på topplistor genom alla tider. Då får vi fråga oss hur står sig Jellvert/Gagnon på Centertidningar i ligan? Tveksamt om någon av dem i dagsläget går in i topp 15, men det kan såklart förändras.

Vårt målvaktspel är rätt bra, försvaret är ok tittar man på tillåtna avslut från slottet så ligger vi rätt bra till om jag tolkar siffrorna rätt. Anfallspelet får däremot beskrivas som obefintligt. Analysen ledningen gjort är att våra utvisningar suger energi ut laget och att vi egentligen har anfallsspelet i oss.... är inte så säker på att jag delar den analysen. Men visst de har säkert bättre stats att tillgå än vi vanliga dödliga.

Problemet är att några spelare som borde producera inte gjort det. Vi har misslyckats med centersidan i anfallszon, Gagnon är mer en andrecenter, Hedberg/Hepo/Sveningsson har inte producerat heller. Åhström har väl sammanlagt gjort 4p på 14 matcher, varken han eller Max kan kontrollera pucken åt oss från mittzon eller framåt. Men kan såklart ha fel Omark kanske löser detta, och kan tycka att en förändring av ansvarsuppgifter är att föredra framför en sparkning. Men håller fast vid att vi nog bör ta iaf en ny spelar och ta in Strömgren på bekostnad av Åhström. Med det sagt hoppas jag nuvarande åtgärder tillräckliga och att vi kan ta oss in topp 10 med nuvarande trupp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Apropå ingenting. Vilken skön o lugn kväll vi fick , bara harmoni och fridfull stämning härinne. det är vi värda att få uppleva lite oftare
Kommentera