1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482028 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2095134

Sv: Silly season - 2020
Klart att Karla ska hem!. Han har faktiskt blivit lite av en kulturbärare. Men tyvärr kan inte ens Karla vända på den här skutan..

Jag ifrågasätte Glader förut och jag kommer fortsätta göra det tills det blir ändring på riktigt. Glader har misslyckats totalt enligt mig. Det är han som byggt detta lag och det var han som hittade Nieminen.


Jag tror att vi är riktigt illa ute. Vi verkar skylla på utvisningar mm men faktum är att det ser inte bra ut i 5-5 ut heller. Jag köper utvisning resonemanget om det skulle vara så att vi dominerar i 5-5 men det gör vi inte. Enligt mig så saknar Ville, Omark och Styf kompetensen som behövs. Omark har potential men han fick en för stor roll för tidigt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
modomille: Trivs han inte utomlands? Behöver han snuttefilt och mammas gröt? Vågar han inte? Är han feg? Inte till dig egentligen men orkade inte scrolla. Skitkorven faller inte långt från ringmuskeln.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
modomille: kan vi inte bara vara glada nu
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
modomille: vi kommer börja göra två mål per match nu när Karla kommer. Det betyder att de flesta matcher slutar oavgjort för oss 🙂
Låst ämne