1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479946 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2095599

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
Bad_Brett: Fast superkedjan splittras efter typ två veckor om camperna drar igång som planerat.

Karlkvist - X - Sveningsson känns som det bästa alternativet och något att bygga vidare på om vi inte skulle få tillbaka lånen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
KB65: Jo, det finns helt klart en fördel om vi kan få igång Svenningsson och skapa ett radarpar med Karla i sådana fall. Då är vi hyggligt rustade om både Heponiemi och Kaut drar. Kaut är för bra för den här serien, så han får vi aldrig behålla, men visst finns chansen att behålla Hepo som inte visat mycket alls.

Jag förstår inte poängen med att inte spela fjärde som fjärdekedja. Flytta runt Sylwander och Häggström är bara löjligt, för de kan inte spela i en poängkedja. Häggström för fladdrig och Sylwander för långsam i tanken. Antingen ska de två spela i en fjärde eller inte alls.

Aagaard ser jag potential i. Mer än i flera andra hittills. Han har en bra förmåga att dyka upp framför mål där pucken kommer. Nu har vi inte så ofta fått pucken till målet, men om vi kan spela som igår så kan han mycket väl vara den som petar in en del puckar.
Olhaver är iskall. Som en Sylwander, men som ännu inte vet hur han ska spela. Han såg hygglig rapp upp under försäsongen, men har som många andra tappat tempo.
Kommentera