1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2095592

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
Rytter: I vanliga fall hade jag hållit med, men tror inte man ska underskatta vikten av att få ihop en superkedja. Det är ju sådant som ger arbetsro till resten av laget, där de känner att det räcker att spela 0-0 för att man ska vinna.

Aagaard är helt horribel. Att han gjorde några mål mot ett strykgäng och en hyfsad uppåkning idag förändrar inget. Han och Olhaver är de jag hoppas man skeppar illa kvickt, tillsammans med Ville. Ser verkligen noll potential där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
Bad_Brett:
Ja är rätt kluven, men gillar din idé om att röra om i 4 linan. Nu har vi 15 forwards att jobba med räknar in Lindevall då han fungerar bra i en kompletterande roll. Ser ogärna att vi skeppar någon då vi bli tunna, och vi bör se vad vi kan utveckla i spelarna i första hand. Så behåller gärna Olhaver.

Ser gärna en superkedja men kan en uppställning med Karlkvist- X - Sveningsson leda till att vi ha två kedjor som kan få tryck i anfallszon så får man gärna köra på det.
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
Bad_Brett:

Varför skulle inte Kaut-Gagnon-Heppo kunna bli en superkedja? Våra två på pappret starkaste offensiva spelare där en en är en artist och playmaker som kan sätta upp målchanser och en en powerforward med grymt skott, sedan en rutinerad center som balanserar upp kedjan och ser till att vi ofta får börja med puckinnehav vid tek. För mig är detta superkedjan. Sedan om de drar så handlar det om att fylla på med 2 forwards på sidan om Gagnon och hålla övriga kedjor intakta.

Jag ser inte att vi har något annat alternativ, vill inte ha heppo som center utan tror vi får ut mer av honom på kanten, så vem ska centra superkedjan isf.

Angående aagaard så visst han har börjat trögt, med tycker mig se att något finns där och han kommer mer och mer, känns som betydligt högre uppsida än Jellvert. Ifall han ska skeppas vilka 4 centrar ska vi spela?

Sedan kan Karla-Aaggaard (eller ny center) - Svenningsson bli en riktig bra kedja på sikt då den också har alla komponenter. Tycker inte vi ska lägga våra två högerskyttar med bra skott (kaut och karla) i samma kedja då de kan driva var sin kedja.
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
Bad_Brett: Fast superkedjan splittras efter typ två veckor om camperna drar igång som planerat.

Karlkvist - X - Sveningsson känns som det bästa alternativet och något att bygga vidare på om vi inte skulle få tillbaka lånen.
Kommentera