1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474610 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2095605

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
Bad_Brett:

Varför skulle inte Kaut-Gagnon-Heppo kunna bli en superkedja? Våra två på pappret starkaste offensiva spelare där en en är en artist och playmaker som kan sätta upp målchanser och en en powerforward med grymt skott, sedan en rutinerad center som balanserar upp kedjan och ser till att vi ofta får börja med puckinnehav vid tek. För mig är detta superkedjan. Sedan om de drar så handlar det om att fylla på med 2 forwards på sidan om Gagnon och hålla övriga kedjor intakta.

Jag ser inte att vi har något annat alternativ, vill inte ha heppo som center utan tror vi får ut mer av honom på kanten, så vem ska centra superkedjan isf.

Angående aagaard så visst han har börjat trögt, med tycker mig se att något finns där och han kommer mer och mer, känns som betydligt högre uppsida än Jellvert. Ifall han ska skeppas vilka 4 centrar ska vi spela?

Sedan kan Karla-Aaggaard (eller ny center) - Svenningsson bli en riktig bra kedja på sikt då den också har alla komponenter. Tycker inte vi ska lägga våra två högerskyttar med bra skott (kaut och karla) i samma kedja då de kan driva var sin kedja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-11-01
Rytter: Jag gillar på förhand de två uppsättningar du nämner! Är ense om att dels Kaut-Heppo bör spela ihop, och att Svenningsson-Karla bör spela ihop. Insert center i båda fall.
Kommentera