1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483233 inlägg · 4079 ämnen

Följande fel har inträffat:

Du måste vara medlem och inloggad för att se denna sida.

Inlägg #2100476

Sv: Silly season - 2020
J F K:
Dag för lite silly. Ett intressant alternativ är att Låna in Niederbach, testa honom med Kaut-Hepo kanske funkar.

Vad finns annars på centersidan. Jag Dif kanske vill bli av med Michael Haga/Kalle Östman om vill köra från SHL. Sen vet jag inte hur Saik tänker med Linus L.

Annars finns
Tanner Macmaster
Brendan Gaunce
Rasmus Kupari

Utöver det finns ( Vikfancentral)
Kevin Roy
Michael Joly

Utöver det har Tymashov.

Kaut är inte kvar hela säsongen, eventuellt även Hepo.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Kupari är väl heppos radarpartner från tiden i Finland. Det skulle ju vara intressant, signa upp bägge för resten av året, sedan karla på andra kanten.

Funderar på detta med lån, Colorado tar hem Werner men glader säger att han inte hört nått om Kaut. Kan det bero på speltid han har bara startat 5 av 13 matcher, kanske dom tycker det är bättre att träna med bättre spelare än att knappt få spela i hästen.

Vill gärna njuta av Kaut ett tag till för han har blivit en personlig favorit, han är här på lån som offensiv spelare men jobbar arslet av sig utan puck och i defensiven, sedan visar han sådan glädje vid varje mål han gör eller lagkamrat gör. Sådana spelare är lätta att ta in till hjärtat.

Närmsta veckorna blir en nagelbitare kommer Kaut, heppo, Lindgren kallas tillbaka, kommer andra spelare börja lämna eller var det något annat bakom de som lämnat nu? Ekonomi eller missnöjd med speltid eller roll i laget osv.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:
Malmö betald kring 60-70 tkr månad för Herlsey.
Låst ämne