1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2100480

Sv: Silly season - 2020
Tarasov:

Kupari är väl heppos radarpartner från tiden i Finland. Det skulle ju vara intressant, signa upp bägge för resten av året, sedan karla på andra kanten.

Funderar på detta med lån, Colorado tar hem Werner men glader säger att han inte hört nått om Kaut. Kan det bero på speltid han har bara startat 5 av 13 matcher, kanske dom tycker det är bättre att träna med bättre spelare än att knappt få spela i hästen.

Vill gärna njuta av Kaut ett tag till för han har blivit en personlig favorit, han är här på lån som offensiv spelare men jobbar arslet av sig utan puck och i defensiven, sedan visar han sådan glädje vid varje mål han gör eller lagkamrat gör. Sådana spelare är lätta att ta in till hjärtat.

Närmsta veckorna blir en nagelbitare kommer Kaut, heppo, Lindgren kallas tillbaka, kommer andra spelare börja lämna eller var det något annat bakom de som lämnat nu? Ekonomi eller missnöjd med speltid eller roll i laget osv.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Rytter: Varför ser du kommande veckor som en nagelbitare? Kallas våra spelare kan vi vara säkra på att övriga tongivande spelare i Allsvenskan kallas också och det är många lag som missgynnas mer än oss om alla spelare drar till Nordamerika om någon vecka. Vi har ju faktiskt mer resurser än de flesta vad gäller att göra förstärkningar på den marknad som då återstår och dessutom haft tid att fundera på alternativa spelare då vi haft 2 av 3 sedan serien startade. Brukar alltid dyka upp ett antal finska spelare efter jul när några lag blivit avhängda.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Rytter:
Buffalo tog hem Asplund för de tyckte han inte producerat tillräckligt i VIK. Det kan nog vara olika.
Låst ämne